Mieskuoroliiton taitomerkkilaulut : Stemmakasetti, II basso. - Kaarna, Kari, 1956-; Nousiainen, Seppo, 1950-; Sipilä, Erkki (kuoronjohtaja); Suhonen, Antti, 1956-; Hildén, Sakari ([Helsinki] : Mieskuoroliitto, 1981)
43 kappaletta.
Seppo Nousiainen (lauluääni), Erkki Sipilä (lauluääni), Kari Kaarna (lauluääni), Antti Suhonen (lauluääni), Sakari Hilden (johto).
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.