Kansan parissa. 1 : Ilokivi, Jyväskylä, 24.5.1989. - Sielun Veljet; Alanko, Ismo, 1960-; Forsman, Alf, 1952-; Hohko, Jouko, 1962-; Hyttinen, Cyde, 1959-; Orma, Jukka, 1956-; Poko Rekords Oy (Tampere : Poko Rekords, 2008)
18 kappaletta.
Jari "Cyde" Hyttinen (vastaava tuottaja).
Sielun veljet (yhtye): Ismo Alanko (lauluääni, kitara, bassokitara raidalla 8), Jukka Orma (kitara, taustalaulu), Jouko Hohko (bassokitara, taustalaulu, kitara raidalla 8), Alf Forsman (rummut).
Keywords: rock