Unohtumaton Carola - Carola, 1941-1997; Valitut Palat (yhtiö) ([Helsinki] : Valitut Palat, 2008)
60 kappaletta.
Levyt otsikoitu: Kielletyt leikit (CD 1), Rakkauden jälkeen (CD 2), Mä lähden stadiin (CD 3).
Carola (lauluääni). - Esityksissä yhtye- tai orkesterisäestys.
Keywords: Carola, -- 1941-1997 -- kokoelmat; viihdemusiikki