Turun Työväenyhdistys 120 vuotta - Hynynen, Ari; Kotaviita, Aulis; Kouvo, Maria; Vikman, Olavi; Turun Työväenyhdistyksen Soittokunta; Turun Työväenyhdistyksen Mieskuoro; Turun Työväenyhdistyksen Lapsikuoro; Turun työväenyhdistyksen naiskuoro Föriflikat; Turun Työväenyhdistyksen Nuorisokuoro ([Turun Työväenyhdistys], 2007)
17 kappaletta.
Keywords: soittokunnat