Muistojen 50-luku : 1956. - Valitut Palat (yhtiö) ([Helsinki] : Valitut Palat, 2004)
60 kappaletta.
Alkup. julk. 1955&1956.
Eri esittäjiä.
Julkaistu myös C-kasetteina.
[Äänite]
Keywords: tanssimusiikki; populaarimusiikki; kokoomateokset; viihdemusiikki; jazz