All eternity. - To/Die/For (yhtye); Goss, Kimberly; Hietala, Marco, 1966-; Jokelin, Elisa; Koto, Joonas; Kuisma, Miikka; Lillman, Tonmi; Perätalo, Jape, 1974-; Sutela, J. P.; To/Die/For (yhtye); To/Die/For (yhtye); Spin-Farm Oy (Helsinki : Spinefarm Records, 1999)
11 kappaletta.
Sanat tekstiliitteessä.
To/Die/For (yhtye): Jarno "Jape" Perätalo (lauluääni), Tonmi Lillman (rummut, taustalaulu, kosketinsoittimet, ohjelmointi), Juppe 'J.P.' Sutela (kitarat), Miikka Kuisma (bassokitara), Joonas Koto (kitarat, taustalaulu, kosketinsoittimet). - Lisäksi: Kimberly Goss (lauluääni), Elisa Jokelin (lauluääni), Marco Hietala (taustalaulu).
Keywords: rock; heavy metal