Helvetistä itään. - Kotiteollisuus; Aaltonen, Miitri; Holopainen, Tuomas, 1976-; Hongisto, Janne, 1970-; Hynynen, Janne; Hynynen, Jouni, 1970-; Karmila, Mikko, 1964-; Sinkkonen, Jari; Sipilä, Pasi, 1977-; Johanna Kustannus (1989-2014) ([Helsinki] : Johanna Kustannus, 2003)
10 kappaletta.
Helvetistä itään -- Veri valuu maahan -- Kuningas mammona -- Minä olen -- Tämän taivaan alla -- Viittä vaille vainaa -- Tuonen joutsen -- Kaksonen -- Raudanlujat -- Yö päivää keinuttaa.
Laulujen sanat tekstiliitteessä.
Laulujen sanat tekstilipukkeessa.
Laulujen sanat (suomi) liitteessä.
Sanat liitteessä.
Kotiteollisuus: Hynynen (voc, g), Hongisto (b), Sinkkonen (dr).
Kotiteollisuus: Hynynen (lauluääni, huuto, kitara), Hongisto (basso, taustalaulu), Sinkkonen (rummut, taustalaulu)...
Keywords: Kotiteollisuus (yhtye) -- albumit; rock; heavy metal