Joulun toivelaulukirja - Heikkilä, Olli, 1942-; Kuusisto, Ilkka, 1933-; Nieminen, Ari (kustannuspäällikkö) (Helsinki : F-Kustannus, 2003)
171 kappaletta.
Melodia, kosketinsoitin, sointumerkit.
Musiikin esityskokoonpano: melodia, kosketinsoitin, sointumerkit.
Lisäpainokset: 10. p. 2004. - 11. p. 2011.
Sanat: suomi, ruotsi, englanti, saksa.