Totta toinen puoli ; Ystävällinen trumpetti ; Lehdellä saa soittaa ... - Leppänen, Marjatta, 1937-; Erik Lindströmin orkesteri; R.E. Westerlund (yhtiö) ([Helsinki : R. E. Westerlund, 1962)
4 kappaletta.
A-puoli ilmestynyt myös singlellä His Master's Voice TJ238, B-puoli singlellä His Master's Voice TJ237.
Marjatta Leppänen (lauluääni), Erik Lindströmin orkesteri.