Stadin kundin kaiho - Raittinen, Jussi, 1943-2024; Musicmakers (1980-2012) ([Helsinki] : Musicmakers, 2000)
14 kappaletta.
Takaa ajatusten virran ; Rampa sydän ; Hirvi, älä tule tielle ; Samassa veneessä ; Niin gimis on stadi ; Stadin kesis ; Ihmisen satumaa ; Manana ; Mr Blues ; Gartsan gundi ; Varjoisan kujan poika ; Olet paha ; Oma vaarini oon ; Esplanaadi.
Esitykset julkaistu alun perin: 1984-1999.
Jussi Raittinen (lauluääni), yhtye.
Keywords: Raittinen, Jussi, -- 1943-2024. -- kokoelmat; viihdemusiikki; laulelmat