Yölintu laskeutuu - Yölintu (yhtye : 1992); Silmu, Simo; Silmu, Matti; Kuusijoensuu, Markus; Mansikkamäki, Saku ([Tanssiorkesteri Yölintu], 1993)
13 kappaletta.
Keywords: Yölintu (yhtye : 1992) : albumit; omakustanteet