Suomen tiet - Alanko, Jussi (muusikko), 1950-; Elkomaa, Kalle; Enqvist, Nina; Jyrkänkoski, Janne; Kontkanen, Pirkko; Mäenpää, Poke; Penttinen, Risto; Piispanen, Arto, 1958-; Sipilä, Juha; Stenroth, Riitta; Vienola, Vesa; Vito; et al. ([Tampere] : Kovatlevyt, 1996)
5 kappaletta.
Suomen tiet -- Tahdon Siuroon takaisin (bonusraita) -- Niin kasvaa päivien määrä -- Sannimaria -- Ranskalainen twist.
Jussi Alanko & Alligaattorit (yhtye): Jussi Alanko (lauluääni, sähköbasso), Riitta Stenroth (lauluääni), Vito (rummut), Vesa Vienola (harmonikka), Janne Jyrkänkoski (kitara). - Lisäksi: Juha Sipilä (sähköpiano /1), Arto Piispanen (syntetisaattori /2,5), Kalle Elkomaa (sähköpiano /3), Poke Mäenpää (slide guitar / 3), Pike Kontkanen (viulu /2), Nina Enqvist (taustalaulu), Risto Penttinen (taustalaulu).
Keywords: popmusiikki; country; cajun