Se kesältä maistuu - Sorsa, Riki, 1952-2016; Leirinuotio-orkesteri; Audiovox Records (Helsinki : Audiovox Records, 1995)
2 versiota kappaleesta Se kesältä maistuu.
Riki Sorsa (lauluääni) & Leirinuotio-orkesteri.
[Äänite]
Keywords: Sorsa, Riki, -- 1952-2016 -- singlet; iskelmät