Lasten mehuhetki - Nurmio, Tuomari; Lahti, Pentti, 1945-; Marja-aho, Ahti; Takanen, Juha (Juha Tapani); Saksalaisen koulun tyttökuoro; Love Kustannus (yhtiö) ([Helsinki] : Love Kustannus, 1988)
10 kappaletta.
Tuomari Nurmio (lauluääni, kitara), Ahti Marja-aho (sähköbasso, sähköurut, piano), Juha Takanen (rummut). - Lisäksi: Pentti Lahti (saksofoni), Saksalaisen koulun tyttökuoro (kuoro).
[Äänite]
Keywords: rock