The other side of the blues - Livin' Drops; Ketola, Markus, 1968-; Kosonen, Jogi; Lappalainen, Jouni; Manner, P.; Rinne, Tapani, 1962-; Unitor Oy (Tampere : Unitor, 1991)
10 kappaletta.
The other side of the blues ; One telephone ring ; 1990 ; Brushmoods ; Hummin' bird ; Autumn ; Tuesday ; Movements ; Childish ; The musical still-life.
Julkaisulla kaikkien esitysten sovittajaksi merkitty Livin' Drops.
Livin' Drops (yhtye): Jouni (mieslauluääni, kitara), Manner (sähköbasso), Kosonen (rummut, trumpetti, lyömäsoittimet, kosketinsoittimet, mieslauluääni). - Lisäksi: Markus Ketola (vibrafoni), Tapani Rinne (saksofoni: sopraanosaksofoni, klarinetti: bassoklarinetti), Jaana (taustalaulu), Tommi (taustalaulu).
Äänitys: 10.11.-9.12.1990.
Julkaistu myös LP-levynä.
[Äänite]
Keywords: Livin' Drops -- albumit; rock