Suviranta : Eero ja Saimi Järnefeltin ateljeekoti - Lindqvist, Leena, 1936-; Koskinen, Iina; Donner, Julia, 1970-; Kolehmainen, Juhani, 1933-; Steffa, Liisa; Warius, Niclas, 1972-; Hicks, Malcolm; Maahenki (yhtiö) ([Helsinki] : Maahenki, 2017)
English summary and captions.
Keywords: Järnefelt, Eero, -- 1863-1937.; Järnefelt, Saimi, -- 1867-1944.; Suviranta; taiteilijakodit; taidemaalarit; kuvataiteilijat; rakennukset; puutarhat; arki; taiteilijayhteisöt; henkilöhistoria; historia; Järvenpää; Tuusulanjärvi; paikallishistoriat (historiikit)