Hoiva suhteessa : tutkimus puolisoaan hoivaavien arjesta - Sointu, Liina; Tampere University Press (Tampere : Tampere University Press, 2016)
Abstract: Care in a relation : a study of everyday lives of informal care.
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
Nimeke nimiösivulta.
Keywords: hoivatyö; omaishoito; puolisot; vanhustenhuolto; omaishoitajat; väitöskirjat