Virtual prototyping in human-machine interaction design - Aromaa, Susanna; Leino, Simo-Pekka; Viitaniemi, Juhani; VTT (tutkimuskeskus) (VTT technology, ISSN 2242-1211, 2014)
Virtuaaliprototypointi ihminen-kone -vuorovaikutuksen suunnittelussa.
Keywords: ihminen-konejärjestelmät; vuorovaikutus; suunnittelu; prototyypit; virtuaalisuus