Velkatunneli : Takuu-Säätiön asiakkaiden selviytymiskokemuksia - Peura-Kapanen, Liisa, 1952-; Raijas, Anu, 1964-; Lehtinen, Anna-Riitta, 1959- ([Helsinki] : [Kuluttajatutkimuskeskus] : Takuu-Säätiö, 2010)
The tunnel of debt : coping experiences of the customers of the Guarantee Foundation.
Skuldtunneln : berättelser om hur Garanti-Stiftelsens kunder har klarat sig.
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys.
Nimeke nimiösivulta.
Keywords: Takuusäätiö; velkajärjestely; velkaantuminen; velat; takaus; säätiöt; asiakkaat; kokemukset