Rauhan atomi, sodan koodi : suomalaisen atomivoimaratkaisun teknopolitiikka 1955-1970 - Särkikoski, Tuomo (Helsingin yliopisto, 2011)
Abstract.
Keywords: 1955-1970; kylmä sota; teknologiapolitiikka; energiapolitiikka; ydinenergia; ydinvoimalat; energiateknologia; historia; Suomi