Opera secreta : P. Mustapään runokuvien kehitystä - Larmola, Maija, 1942-; Werner Söderström osakeyhtiö (Porvoo ; Hki ; Juva : WSOY, 1990)
Abstract.
Abstract: Opera secreta : P. Mustapää's use of images.
Väitösk. lisäksi 1 irtol.
Väitöskirja
Keywords: Haavio, Martti, -- 1899-1973.; kirjallisuudentutkimus; lyriikka; henkilöhistoria; runoilijat; symboliikka