Opera secreta : P. Mustapään runokuvien kehitystä - Larmola, Maija; Werner Söderström osakeyhtiö (WSOY, 1990)
Abstract.
Keywords: Haavio, Martti, : 1899-1973; kirjallisuudentutkimus; lyriikka; henkilöhistoria; runoilijat; symboliikka