Eteläsuomalaisen kuusikon ja männikön ekologiset ympäristötekijät : Hyytiälän IBP-tutkimuksia = Environmental factors in a Norway spruce and a Scots pine stand in southern Finland : IBP-studies at Hyytiälä Forestry Field Station - Leikola, Matti, 1935-; Suominen, Ari Jouko (Hki : [Helsingin yliopisto], 1984)
Summary.
Sarjalla myös ruots. nimeke.