Puolustusvoimien rauhan ajan historia. Suomen puolustuslaitos 1918-1939 - Kronlund, Jarl; Werner Söderström osakeyhtiö (Sotatieteen laitoksen julkaisuja, ISSN 0355-8002, 1988)
Summary (s. 557-560).
Keywords: 1910-luku; 1920-luku; 1930-luku; 1910-talet; 1920-talet; 1930-talet; 1918-1939; puolustusvoimat; historia; sotahistoria; maanpuolustus; puolustushallinto; asevoimat; suojeluskunnat; försvarsmakten; krigshistoria; landets försvar; försvarsförvaltning; väpnade styrkor; skyddskårer; maanpuolustus : historia; puolustusvoimat : historia; historia : Suomi : 1918-1939; Suomi; Finland