Mahdollisesti Suomen sähkölaitosyhdistys on tutustumassa Oy Arabia Ab:n Turun Porsliinitehtaan suurjännitelaboratorioon ja siellä olevaan 1000 kV:n syöksyaaltogeneraattoriin - Valokuvaamo Atelier Welin, Turku
Generaattoriin on asennettu mittauskipinäväli. Turun Porsliinitehdas valmisti posliinisia suurjännite-eristimiä ja testasi niitä omassa laboratoriossaan. Kolmas vasemmalta on tekniikan tohtori, sähkölaitosyhdistyksen tutkijainsinööri Eero Kustaa Saraoja.
Keywords: eristimet; generaattorit; järjestöt; posliiniteollisuus; sähköala; tehtaat; testaus