Kansallinen toimintasuunnitelma radonista aiheutuvien riskien ehkäisemiseksi. - Suomi. Sosiaali- ja terveysministeriö (Helsinki : Sosiaali- ja terveysministeriö, 2020)
Nationell handlingsplan för förebyggande av riskerna med radon.
National Action Plan to Prevent Risks from Radon.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (katsottu 18.11.2020)
Keywords: rakentaminen; ilmanlaatu; sisäilma; syöpätaudit; radon