Sukupuolivaikutusten arvioiminen lainsäädäntöhankkeissa : Suvaopas. (Helsinki : Sosiaali- ja terveysministeriö, 2007)
Summary (1 s.): Gender impact assessment in law-drafting projects.
Kuvailun perusta: Nimeke nimiönäytöstä.
Internet-yhteys, www-selain, Adobe Acrobat Reader.
Keywords: yhdenvertaisuus -- lainsäädäntö; yhdenvertaisuus -- sukupuoli