Selvitys sukupuolten tasa-arvon edistämisestä varhaiskasvatuksessa - Alasaari, Nea; Katainen, Reija (Sosiaali- ja terveysministeriön raportteja ja muistioita, ISSN 2242-0037, 2016)
Utredning om främjandet av jämställdhet inom småbarnspedagogiken.
Keywords: yhdenvertaisuus; lapset : kasvatus