Arvoverkkoa kokemassa - saaliina tuottavuutta ja innovaatioita - Jalonen, Harri (Acta / Suomen kuntaliitto, ISSN 1237-8569, 2011)
Resumé - Summary.
Keywords: hyvinvointi : palvelut; sosiaalihuolto; johtaminen; arvot; palvelut; tuottavuus; innovaatiot