Kaapelitietojen hallinnan kehittäminen : työryhmän mietintö - Suomi. Liikenne- ja viestintäministeriö (Liikenne- ja viestintäministeriön julkaisuja, ISSN 1795-4045, 2010)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: kaapelit; tietoliikenne; paikkatiedot; tietojärjestelmät; infrastruktuuri