Surmansa saaneen läheisten korvaussuoja : vahingonkorvauslain 5 luvun 4 a §:n ja rikosvahinkolain 8 §:n 3 momentin arviointia - Ahlas, Pauliina; Antila, Tuomo ([Helsinki] : Oikeusministeriö, 2009)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Ersättningsskydd för närstående till omkomna : bedömning av 5 kap 4 a § i skadeståndslagen och 8 § 3 mom. i brottsskadelagen.
Myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-466-884-2, PDF).
Keywords: vahingonkorvaus; rikosvahingot