Postmarknad i förändring : slutbetänkade - Sverige. Post- och kassaserviceutredningen; Lindh, Susanne (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2005)
Sammanfattning (s. 11-27).
Keywords: posti : palvelut : Ruotsi; posti : Ruotsi