Assessment of the competence and suitability of the Finnish Environment Institute Laboratory as national environmental reference laboratory - Suomi. Ympäristöministeriö. Ympäristönsuojeluosasto; Vandkvalitetsinstituttet (Helsinki : Ministry of Environment, Environmental Protection Department, 1998)
Abstract (kuvailulehti).
Tiivistelmä (kuvailulehti): Arviointi Suomen ympäristökeskuksen laboratorion pätevyydestä toimia kansallisena ympäristöalan vertailulaboratoriona.
Sammandrag (kuvailulehti): Uppskattning av kompetens och lämplighet av Finlands miljöcentrals laboratorium som det nationella referenslaboratoriet inom miljösektorn.
Keywords: laboratoriot; ympäristötieteet; tutkimus -- arviointi