Henkilöstö ja palvelujen kehittäminen kansainvälistyvässä suurkaupungissa : Helsingin kaupungin Kuntatyöpaikka 2000 -hankkeen esitutkimusraportti 24.11.1995 - Kasvio, Antti; Lahtonen, Maarit; Suomi. Työministeriö (Työhallinnon julkaisu, ISSN 0787-9393, 1995)
Tiivistelmä (1 s.).
Keywords: Helsinki; henkilöstö; kaupungit; kunnat; julkinen sektori; palvelut; virkamiehet