Nurmea ei Suomessa diskvalifisoida (syytöksiä ei toteen näytetty - sanoo Kekkonen) - Kekkonen, Urho (1932)
Urho Kekkosen lausunto STT:lle
Keywords: Nurmi, Paavo; yleisurheilu; ammattiurheilu; urheilujärjestöt