Kuuntele tämä tarina - Bucay, Jorge; Kilpeläinen, Tapani; Otava, kustannusosakeyhtiö (Otava, 2006)
"Demián on utelias ja levoton nuorimies, joka halua oppia kohtaamaan elämän haasteet ja tuntemaan itsensä paremmin. Sopivaa johdattajaa etsiessään hän kohtaa erikoislaatuisen psykoanalyytikon Jorgen, joka tunnetaan liikanimellä Paksukainen. Karismaattisella Paksukaisella on ainutlaatuinen metodi. Jokaisella tapaamisella hän kertoo Demiánille tarinan, joka sisältää potilaan tilanteen ratkaisun avaimet. Eri maiden satuhin ja kansantarinoihin pohjautuvat kertomukset saavat monimutkaisen näyttämään yksinkertaiselta. Ne johdattavat oivalluksiin ihmissuhteistamme, tunteistamme, toiveistamme, peloistamme - ja osoittavat tarinoiden parantavan voiman." -- (takakansi)
Keywords: Narration; Psychotherapy; henkinen kasvu; psykoterapeutit; itsetuntemus; mielenterveys; kertomukset; elämäntaito; hoitomenetelmät; psykoterapia; tarinat; elämänfilosofia