Ole kanssani tänään : 52 rukouskorttia - Rinkineva, Hanna; Kantala, Pirjo; Kariranta, Kaisa; Paloniemi, Meri-Anna; Kontinen, Satu; Kirjapaja; Tuomasyhteisö (Helsinki : Kirjapaja, 2023)
Ole kanssani tänään sisältää 52 kaunista ja puhuttelevaa rukouskorttia. Lempeät rukoustekstit sopivat sekä henkilökohtaisen rukouselämän virikkeeksi että käytettäväksi erilaisissa ryhmätilanteissa. Jokaisessa kortissa on elämänläheinen rukous niin arkeen kuin pyhään. Tekstit käsittelevät iloa ja surua, toivoa ja kiitollisuutta.
Sisältää 52 rukouskorttia ja esittelykortin.
Kirjoittajat: Pirjo Kantala, Kaisa Kariranta ja Meri-Anna Paloniemi.
Rukouskorttien toimittaja Hanna Rinkineva on poiminut rukoukset teoksesta Alkuja ja loppuja. Rukousten kirja.
Julkaisu kotelossa 13 x 9 x 2 cm.
Keywords: rukoukset; siunaukset; elämänmuutokset; elämänkaari; kortit