Media + lapsi + kasvatus : mediakasvatuksen tutkimuksellinen kehittäminen - Vilmilä, Fanny (Helsinki : Nuorisotutkimusseura ; Nuorisotutkimusverkosto, 2015)
Utveckling av forskningen om mediefostran.
Development of research on media education.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: lapset (ikäryhmät); nuoret; mediakasvatus; tutkimus; kehittäminen