Psykologiset sopimukset ja organisaatioon sitoutuminen tietotyössä - Saari, Tiina (Tampere : Tampere University Press, 2014)
The psychological contracts and organizational commitment in knowledge-intensive work.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Yksi eripainoksista englanniksi.
xverkkokirjat
Keywords: työelämä; työ; tietotyö; sitoutuminen; työhyvinvointi; työsuhde; työllisyysturva; organisaatiot; työpsykologia; työviihtyvyys; henkilöstöjohtaminen; työpaikkakulttuuri