Juha Herkman: Populismin aika / Timo Soini: Populismi. - Mickelsson, Rauli (2020)
Juha Herkman, Populismin aika. Tampere: Vastapaino, 2019, 204 s. Timo Soini, Populismi. Helsinki: Polemia, 2020, 111. s.