Pommarijääkärit - Jääkäripataljoona 27:n miesten saama hävityskoulutus ja sabotaasitehtävät - Mäkitalo, Janne (Sotahistoriallinen aikakauskirja : Sotahistoriallisen seuran ja Sotatieteen laitoksen julkaisuja, 2019)
English summary.
Keywords: Saksa. Kuninkaallinen Preussin jääkäripataljoona 27; jääkäriliike; jääkärit; sabotaasi; sotilaskoulutus; jägarrörelsen; jägare (soldater); sabotage (politisk eller militär); militär utbildning; hävittäminen; förstöring