Kansallisbiografian sisältö, toimitusperiaatteet ja julkaisut - Litzen, Aulikki (1998)
Referat: Nationalbiografins innehåll, redaktionella principer och publikationer.
Tekstitiedosto (1 tiedosto ; 31539 tavua).
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys ; www-selain.
Keywords: Kansallisbiografia; historiantutkimus; elämäkerrat; henkilöhistoria; tutkimus; kokoomateokset; hakuteokset; historieforskning; biografier; personhistoria; forskning; samlingsverk; uppslagsverk