Asema- ja rakennuskaavapäätöksen vahvistamatta jättämisen perusteet - Turunen, Timo. (1987)
Sammandrag: Grunderna för att stads- eller byggnadsplanebeslut lämnas ostadfäst (s. 291-292).
Keywords: asemakaava; laillisuusharkinta; rakennuskaava; tarkoituksenmukaisuusharkinta