Maailman suurimman risteilyaluksen konepäällikkö ja perämies Suomesta - Turkki, Kirsi (Navigator : merenkulun aikakauslehti, 2001)
The world's biggest cruise liner's chief engineer and mate are from Finland.
Keywords: Kallio, Jukka; laivat; perämiehet; konepäälliköt; fartyg; styrmän; maskinchefer