Oppiminen ja praksiaalinen musiikkikasvatusfilosofia - kohti systeemistä orientaatiota?. - Väkevä, Lauri (1997)
Learning and praxial philosophy of music educationtowards the systemic orientation?.
Keywords: merkitykset; musiikkikasvatus; musiikki; kasvatusfilosofia; oppimisprosessi; kulttuuri; käytäntö; opetus; toimintaympäristö; musikfostran; musik; pedagogisk filosofi; inlärningsprocess; kultur; praxis; undervisning; verksamhetsmiljö