Maailman selittäjät : HS:n kirjeenvaihtajat ovat raportoineet maailman asioista jo 80 vuoden ajan. (2013)
Moskovan pysäyttävä vauraus / Jussi Niemeläinen ; Edelliset asukkaat kävivät kylässä / Anna-Liina Kauhanen (Tukholma) ; Rouva Hellerin hyvässä huomassa / Katarina Baer (Berliini) ; Lounais-Lontoosta löytyy Pikku-Korea / Tanja Vasama ; Huivijumppaa Brysselin muotikadulla / Virve Kähkönen ; Lähiön kirjakauppa kokoaa kansan / Tuomas Niskakangas (Washington) ; Kotiportilla vartioi poliisi yötä päivää / Mikko Paakkanen (Peking) ; Mosaiikin keskellä Istanbulissa / Minna Nalbantoglu (Istanbul).
Esittelyssä Helsingin sanomien ulkomaankirjeenvaihtajat.
Artikkelilinkistä linkki myös yksittäisiin kirjoituksiin.
Keywords: Baer, Katarina; Niskakangas, Tuomas; Paakkanen, Mikko; Nalbantoglu, Minna; toimittajat (media); sanomalehdet; työskentely ulkomailla; kirjeenvaihtajat; journalister; dagstidningar; utlandsarbete; korrespondenter; Helsingin sanomat