Keuhkosyövän molekyylipatologinen diagnostiikka edellyttää perustietoja myös kliinikoilta - Lappi-Blanco, Elina; Salmenkivi, Kaisa; Kytölä, Soili; Kononen, Juha (Duodecim : lääketieteellinen aikakauskirja, 2016)
Summary: Molecular pathologic diagnosis of lung cancer requires basic knowledge also from clinicians.
Keywords: syöpätaudit; keuhkosyöpä; diagnostiikka; histologia; molekyylibiologia; hoitomenetelmät; cancersjukdomar; lungcancer; diagnostik; histologi; molekylärbiologi; behandlingsmetoder