Työ tekijäänsä kiittää : tuettu työllistyminen osana skitsofreniapotilaiden kuntoutumista - Sailas, Eila.; Selkama, Sari. (2007)
Tiivistelmä.
Keywords: vajaakuntoiset; psykiatriset potilaat; skitsofrenia; ammatillinen kuntoutus; suojatyö; työllistyminen; syrjäytyminen; potilaat; erikoissairaanhoito; parantuminen; projektit; työmarkkinat; tuettu työllistyminen; psykiatria; työkyky; funktionsnedsatta; psykiatriska patienter; schizofreni; yrkesinriktad rehabilitering; skyddat arbete; sysselsättning (process); utslagning; patienter; specialsjukvård; tillfrisknande; projekt; arbetsmarknaden; stödd sysselsättning; psykiatri; arbetsförmåga