Miten, milloin ja miksi lääkkeet vanhenevat - Lapinjoki, Seppo (Duodecim : lääketieteellinen aikakauskirja, 2001)
Tiivistelmä.
Keywords: vanhentuminen; lääkkeet; lääkeaineet; ikääntyminen; säilyvyys; turvallisuus; läkemedel; läkemedelssubstanser; åldrande; hållbarhet (livsmedel); säkerhet och trygghet