Tyttöys tutkimuksen kohteena. - Salo, Ulla-Maija. (2012)
Karoliina Ojanen, Heta Mulari ja Sanna Aaltonen (toim.): Entäs tytöt. Johdatus tyttötutkimukseen. Vastapaino 2011.
jufo:0
Keywords: Entäs tytöt : johdatus tyttötutkimukseen; tyttötutkimus; naishistoria; tytöt; flickforskning; kvinnohistoria; flickor; kirja-arvostelut; litteraturrecensioner